Kundecase Seaborn

Fakta i stedet for synsing

Maritech Analytics gir oss bedre innsikt og forståelse av datamaterialet vårt, sier Merete Lunde, Supply Chain Manager i Seaborn.

Seaborn er en betydelig distributør av norsk laks og fjordørret. Som bruker av Maritech Trading, var det et naturlig valg å ta i bruk Maritech Analytics. «Maritech satte ned et eget team for å skreddersy løsningen til oss,» forteller Lunde. «Det at de prioriterte dette, ble en viktig faktor for oss da vi valgte dette systemet.»

Avansert analyse

Analytics-plattformen samler data fra alle områder av Maritech Trading og gjør det mulig for Seaborn å spare tid på å produsere rapporter. Lunde trekker frem visualiseringen av deres komplekse data som en av de mest verdifulle fordelene i løsningen.

“Power BI gir oss et meget godt bilde over både nåsituasjon og utvikling. Vi har fått en mye bedre oversikt og forståelse over datagrunnlaget vårt. Ledelsen har fått et mye bedre grunnlag for å ta riktige avgjørelser på et tidligere tidspunkt”.

Avtal en demo

Løsningen gir mer tid til å analysere datagrunnlaget fremfor å lage det

Merete Lunde, Supply Chain Manager, Seaborn

DGS Analytics effektiviserer arbeidsdagen

Analytics-løsningen har endret rutinene og arbeidsdagen i Seaborn.

“Dashboardet gir alle et bilde på dagens status og fokusområder, noe som igjen gjør at vi kan være mer i forkant fremfor å drive med brannslukking. Våre daglige tavlemøter er nå mye mer faktabasert enn tidligere hvor drev mer med synsing.»

Se opptak av webinar om Maritech DGS Analytics og Sea Data Center

Nysgjerrig?