fbpx

Det åpenbare valget for sjømatdata og analyse

I et nært samarbeid jobber Sea Data Center og Maritech med å effektivisere kundens risikostyring og operative beslutningsprosess.

Sea Data Center på Island tilbyr en informasjonsplattform for sjømatmarkedet. Plattformen gir en unik måte å oppdage verdifull markedsinformasjon for sjømat. I 2019 dannet de et strategisk partnerskap med Maritech.

Med samarbeidet representerer Sea Data Center Maritech-løsningene på Island, og Maritech støtter oss ved videreutvikling av plattformen, med datainnsamling og overvåking samt analyse av data.

Anna Björk Theodorsdottir, managing director Sea Data Center.

Stor verdi

Forbindelsen til Maritech-merkevaren er av stor verdi for Sea Data Center. Fordelene for oss vil først og fremst være en forbindelse til Maritech-merkevaren og tilgangen til Analytics-teamet på Maritech. Partnerskapet gir oss muligheten til å samarbeide med flotte og veldig dyktige mennesker som utvikler et spennende prosjekt og etablerer et kjent teknologiselskap her på Island.

Store mengder markedsdata

Samarbeidet med Sea Data Center gir Maritech tilgang til et vell av markedsdata som kan være av stor verdi for kundene.

Sea Data Center-teamet har stor innsikt og kunnskap om sjømatmarkedet, noe som bidrar til å utvide sjømatkompetansen.

Oddvar Husby, Director Analytics i Maritech.

Mål

Det overordnede målet med partnerskapet er å bygge et sterkt merke og være det åpenbare valget for sjømatdata og analyser.

Vi ønsker å være sjømatens Bloomberg.

Anna Björk Theodorsdottir

Spennende tider i vente

Tiden fremover er veldig spennende. Seadatacenter.com utvikler plattformen ytterligere når det gjelder datadekning og brukervennlighet for å tilby bedre service til våre kunder. Når det gjelder Maritech-løsningen her på Island, har vi mange prosjekter på gang nå.

Anna Björk Theodorsdottir

We know the seafood industry