Skybasert innovasjon

Vi skaper DigitalSeafood

DigitalSeafood (DGS) er vår portefølje av sikre og skybaserte webløsninger.

Sjømatens verdikjede er kanskje den mest komplekse av alle verdikjeder i verden. Tett samarbeid med sjømatindustrien i over 40 år har gitt oss stor kunnskap om sjømat og hva den krever.

Detaljert informasjon

Sjømatselskaper må innhente og tilgjengeliggjøre et vidt spekter av informasjon fra både interne og eksterne system, fra fangst til marked. For å få best mulig pris på råvaren kreves fakta om opprinnelse, miljø, kvalitet, sertifisering og lagerstatus.

Flyt

For å møte strenge leveringsforpliktelser til et av verdens mest krevende markeder, er oppdatert informasjonsflyt mellom de ulike involverte partene avgjørende.

DigitalSeafood samler effektivt informasjon fra alle operasjoner og gir deg tilgang til data når som helst, hvor som helst, fra alle enheter gjennom et sikkert web-basert miljø. Dette gir selskapet ditt en konkurransefordel og stort potensial for omsetningsvekst. DigitalSeafood lar deg samarbeide med dine leverandører, kunder og tredjeparts logistikksupport gjennom hele verdikjeden.

Skapt for kjøp og salg av sjømat

Få full automatisering, sporbarhet og kontroll med DGS Purchase & Sales.

Les mer

Unik innsikt i verdikjeden

Maritechs Analytics-plattform samler data fra alle relevante kilder, slik at du bruker mindre tid på å søke etter data og produsere rapporter.

Les mer

Verdifull og detaljert innsyn i produksjonen

Maritech sine løsninger øker produktiviteten og forenkler daglige databaserte avgjørelser.

Les mer

Klar for å digitalisere?

Vi vil gjerne prate med deg om digital sjømat tilpasset til ditt selskap.