Endelig er det offisielt!

Teknikken er klar til bruk og maskinen er bygget: Kvalitetsmåling med lys på rund fisk kan nå gjøres i industriell hastighet. Det er med stor glede vi endelig kan invitere til lansering av vår nye hyperspektrale kameraløsning!

Sommeren 2018 gikk startskuddet for innovasjonsprosjektet som nå potensielt kan revolusjonere en hel sjømatnæring. Maritech, Nofima, NEO, Lerøy Norway Seafoods og Havfisk har de siste 2,5 årene samarbeidet tett for å skape en løsning for kvalitetssortering av hel fisk ved hjelp av hyperspektralt maskinsyn. Vi er stolte og glade over å kunne presentere resultatet, som i første runde er skreddersydd for hvitfisknæringen.

Løsningen lanseres hos Nofima i Tromsø mandag 23. november kl 10, der fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen er med oss som dagens hedersgjest.

Grunnet Covid-19 vil kun et svært begrenset antall personer kunne være til stede fysisk, og arrangementet vil bli streamet. Vi vil gjerne invitere deg til å følge lanseringen digitalt:

Registrer deg her

Program: 

10.00-10.20: Pressekonferanse inkl. test av løsningen v/fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen

11.00: Kommersiell presentasjon 

Du vil få tilsendt link til arrangementet like før det begynner, og kan fritt delta på det du ønsker. Hjertelig velkommen!

Med vennlig hilsen

Maritech, Nofima og Norsk Elektro Optikk