LINSiGHT

Fra 1. september 2020 er tidl. Lillebakk en del av Maritech, etter oppkjøpet i april. Vi er stolte over å ha fått et svært dyktig IoT-team med på laget, og over at vi nå kan tilby LINSiGHT til våre kunder.

Hva er LINSiGHT?

LINSiGHT er en skybasert IoT-plattform som samler, systematiserer og tilgjengeliggjør data, eksempelvis fra sensorer i et produksjonsanlegg.

Hele 150 000 sensorer er i dag (per 01.09.20) tilkoblet løsningen, som gir deg full oversikt over driftsstatus, alarmer og annen viktig informasjon, dokumenterer historikk og gjør det enklere å analysere, planlegge og forebygge uønskede hendelser. En viktig fordel er at man som oftest kan unngå store utskiftninger i eksisterende maskinpark, ettersom systemet i de fleste tilfeller kan kobles til eksisterende maskiner og utstyr. Gjennom bruk av verktøyene kan man bygge kompetanse internt og få verdifull innsikt i alle prosesser.

LINSiGHT er en svært fleksibel plattform som kan benyttes i de fleste bransjer, i dag brukes løsningen primært av kunder innen industri, offentlig drift, energi og sjømat. Ønsker du mer informasjon, eller er du interessert i å bli forhandler/partner? Gi oss et vink!

Les mer om LINSiGHT på linsight.com

Bli bedre kjent med IoT-teamet, som i juni flyttet inn sammen med Maritechs Molde-avdeling.

Nysgjerrig?

Vi vil gjerne vise deg mer!