Software det
er lett å bli glad i

Skreddersydd for sjømat og logistikk!

Få bedre marginer og effektivitet med verktøy fra noen som elsker faget ditt.

Bonus: Full sporbarhet + en bedre arbeidshverdag.

 

Vi bryr oss

Det er lurt å velge en partner som brenner for faget ditt.

Da får du digitale verktøy som er skreddersydd for akkurat din jobb, samt råd, support og opplæring av konsulenter som kan prosessene dine, og vet hvordan de skiller seg fra andre næringer. 

I mer enn 40 år har vi jobbet tett med svært mange selskaper i den globale sjømatindustrien og transportbransjen i Norge. Resultatet er spisskompetanse og stort engasjement rundt faget ditt. Og innen teknologi. Det er din hverdag og lønnsomhet vi bryr oss om og bruker tiden vår på.

Automatiserte 160 000 transportoppdrag

«Om det ikke hadde vært for Maritech, hadde vi ikke vært der vi er i dag,» sier Rune Ommedal, daglig leder i Termo Partner AS.

«Sammen med Maritech har vi blitt kvitt svært mange manuelle prosesser og blitt mye mer effektive. Et eksempel – der vi tidligere holdt på med fakturering fra fjoråret langt utover våren, får vi nå unna alt i starten av januar. Denne gangen var det 160 000 oppdrag som ble kjørt automatisk gjennom systemet. Det sier seg selv at det er gull verdt for både likviditet og tidsbruk, når alt gjøres digitalt og går av seg selv.»

Ikke ta alt for god fisk

Med Maritech Eye™ kan du nå endelig automatisere kvalitetskontroll, -dokumentasjon og sortering av laks og hvitfisk. Med et objektivt «øye» – i industriell hastighet.

De fleste kan spare mye på å automatisere kvalitetsvurdering, dokumentasjon og sortering. Penger, svinn og slitasje på ansatte. Det blir også mulig å tildele fisken med høyest kvalitet til produksjon av produkter du kan ta best betalt for, mens resten av fisken kan brukes optimalt i andre segmenter. Samtidig gjør utstyret at du kan planlegge produksjonen din bedre, siden du enkelt både kan se og dokumentere trender over tid, kvalitetsforskjeller mellom ulike fartøy og fangstområder og så videre.

Selger du sjømat?

Vi vet at du har vanvittig travle dager og ikke et sekund å kaste bort.

Men du, går det fortsatt mye i Excel, Google Docs og manuell punching? Da er du ikke alene – og med små grep kan du få en mye mer smidig arbeidshverdag. I Maritech Purchase & Sales får du blant annet sporing og prising med margin på kasse-/pallenivå, ATP (Available to Promise), multi-company, claims, valutahåndtering og salg med box/pallet-plukking. Alt du trenger for å kunne ha full sporing og kontroll over beholdning, marginer, kunder og leverandører.

Maritech Purchase&Sales - world-leading cloud solutions for seafood trading

Lei av å lete etter data og streve med tungvint rapportering?

Er beslutningsprosessene dine basert på det du tror eller det du vet? Med smarte analyseverktøy kan du enkelt få innsikten du trenger.

 

Psst…! Har du fått med deg dette?