Vi kan sjømat

Programvare med lukt av sjømat

Allerede fra start bestemte Maritech seg for å fokusere på innovasjon av den voksende sjømatindustrien. I dag er vi stolt av å være en ledende internasjonal utvikler og leverandør av programvare for sjømatbedrifter over hele verden.

Averøy, Norge, 1975

Ei lita øy omringet av sjø og hardt vær. Og fisk. Direkte tilgang til store fiskeområder gjør at sjømat blir hovedinntektskilde for Averøyas befolkning. Flere sjømatbedrifter ser dagens lys.

Det gjør også Maritech, opprinnelig kalt Averøy Dataservice. Målet er å utvikle spesialdesignet programvare for sjømatindustrien.

Halifax, Canada, 1998

Maritech åpner sitt første internasjonale kontor og i 2003 åpner et nytt kontor i Seattle, USA. Ambisjonen om å ekspandere internasjonalt begynner å manifestere seg.

I dag

Noen av verdens største sjømatselskaper bruker våre løsninger. Vår programvare gjør det mulig å kontrollere og spore sjømatprodukter fra opprinnelse til marked. Vi leverer framtidsrettet teknologi som legger til rette for bærekraftig fisk.

Styrke

Fire tiår med erfaring har gitt oss en dybdeforståelse av verdikjeden for sjømat. Vår styrke er en unik blanding av ekspertise innen både sjømat og teknologi. Vi kan sjømat.

Framtid

Våre systemer blir nå løftet til sky fordi vi ønsker å gi våre sjømatkunder et digitalt konkurransefortrinn. Vi vil sørge for digitalisering av bedriften din.

Fordi Maritech sine sjømatdata gir innsyn og skaper verdier.

Innovatør innen programvare for sjømatindustrien

2019

Maritech Analytics

2018

Digitalisering av Norsk Sjømattransport

2017

Industrielle IoT produkter

2015

DigitalSeafood

2014

Fish Box Labeling Project (NS9504:2014)

2007

Postmoderne ERP

2000

Del av EU prosjektet TraceFish

1999

Maritech Trading

1993

Anabas – ERP for håndtering av salg av fisk

1975 – 1993

De beste programvareløsningene for sjømatindustrien

Vi kan sjømat

Vi kan gi deg bedre kontroll og sporbarhet gjennom hele verdikjeden.