Med hoder og hjerter for logistikk

Fra 1. mars 2020 ble Timpex en del av Maritech, og vi fikk et av Norges beste logistikk-team med oss på laget.

Timpex har i en årrekke vært en ledende leverandører av programvare for transport, logistikk og fortolling, og har noen av de mest komplekse logistikkselskapene i Norge på kundelisten.

De eksisterende kundene vil være et viktig fokus videre. Samtidig ser logistikk-teamene på Åndalsnes og i Trondheim fram til å være med å videreutvikle transport- og logistikkløsninger for sjømatbransjen. Maritech og Timpex har det siste året samarbeidet om å digitalisere samhandlingen mellom eksportør, transportør og fortollingsagent, gjennom utvikling av en portal som gir sjømataktører full kontroll på logistikken.

Vi ser frem til lansering av portalen senere i år, og gleder oss til å vokse videre sammen. Samlet er vi et av de største teknologimiljøene i Midt-Norge, med over 45 softwareutviklere i Molde, Åndalsnes, Trondheim, Averøy og Halifax, samt et innleid team i Makedonia. Og selv om vi nå er ett selskap, vil merkenavnet Timpex leve videre som samlebetegnelse for produktene i vår nye logistikk-portefølje.

Les mer

Artikkel fra iLaks i forbindelse med oppkjøpet

Smart og skreddersydd transportstyring

Styring, administrasjon og gjennomføring av transport og frakt for bil, båt og fly.

Enkel og effektiv fortolling

Timpex CMS gir deg all funksjonalitet du trenger for å håndtere gods som skal inn og ut av Norge.

Kontakt oss