Med hoder og hjerter for logistikk

Fra 1. mars 2020 ble Timpex en del av Maritech, og vi fikk et av Norges beste logistikk-team med oss på laget.

Timpex har i en årrekke vært en ledende leverandører av programvare for transport, logistikk og fortolling, og har noen av de mest komplekse logistikkselskapene i Norge på kundelisten.

De eksisterende kundene vil være et viktig fokus videre. Samtidig ser logistikk-teamene på Åndalsnes og i Trondheim fram til å være med å videreutvikle transport- og logistikkløsninger for sjømatbransjen. Maritech og Timpex har helt siden 2017 samarbeidet om å digitalisere samhandlingen mellom eksportør, transportør og fortollingsagent, gjennom utviklingen av den nylanserte løsningen Maritech Supply Chain, som gir full kontroll på sjømatlogistikken gjennom hele verdikjeden.

Vi gleder oss til å vokse videre sammen – samlet er vi nå et av de største teknologimiljøene i Midt-Norge, med over 45 softwareutviklere i Molde, Åndalsnes, Trondheim, Averøy og Halifax. Merkenavnet Timpex lever videre som samlebetegnelse for produktene i vår logistikk-portefølje.

Les mer

Her finner du link til Transportsiden.no

Smart transportstyring for bil, båt og fly

Timpex TMS er en komplett løsning for styring, administrasjon og gjennomføring av transport og frakt.

Les mer

Enkel informasjonsflyt og full kontroll

Timpex Connect er et skybasert bookingsystem som forenkler informasjonsflyten mellom kjøper og selger av transport og logistikk.

Les mer

Effektiv fortolling med Timpex CMS

Timpex CMS er skreddersydd for deg som er importør, eksportør, speditør eller produsent. 

Les mer

Har du kontroll på lageret?

Optimal lagerstyring lønner seg raskt, og det kan være mye å hente på å automatisere prosesser og digitalisere dokumentasjon.

Les mer

Kontakt oss