fbpx

Med hoder og hjerter for logistikk

Fra 1. mars 2020 ble Timpex en del av Maritech, og vi fikk et av Norges beste logistikk-team med oss på laget.

Timpex har i en årrekke vært en ledende leverandører av programvare for transport, logistikk og fortolling, og har noen av de mest komplekse logistikkselskapene i Norge på kundelisten.

De eksisterende kundene vil være et viktig fokus videre. Samtidig ser logistikk-teamene på Åndalsnes og i Trondheim fram til å være med å videreutvikle transport- og logistikkløsninger for sjømatbransjen. Maritech og Timpex har det siste året samarbeidet om å digitalisere samhandlingen mellom eksportør, transportør og fortollingsagent, gjennom utvikling av en portal som gir sjømataktører full kontroll på logistikken.

Vi ser frem til lansering av portalen senere i år, og gleder oss til å vokse videre sammen. Samlet er vi et av de største teknologimiljøene i Midt-Norge, med over 45 softwareutviklere i Molde, Åndalsnes, Trondheim, Averøy og Halifax, samt et innleid team i Makedonia. Og selv om vi nå er ett selskap, vil merkenavnet Timpex leve videre som samlebetegnelse for produktene i vår nye logistikk-portefølje.

Les mer

Artikkel fra iLaks i forbindelse med oppkjøpet

Smart og skreddersydd transportstyring

Styring, administrasjon og gjennomføring av transport og frakt for bil, båt og fly.

Kontakt oss