Smart transportstyring for bil, båt og fly

Timpex TMS er en komplett løsning for styring, administrasjon og gjennomføring av transport og frakt.

Bli bedre på det du er best på

I over 30 år har Timpex utviklet skreddersydd programvare for logistikk- og transportbransjen, i tett samarbeid med kundene. Løsningene kan brukes som selvstendige systemer eller kombineres til et komplett «3 i 1-system».

Timpex TMS er et komplett system for transportstyring som er spesialsydd for transportører, speditører og transportbrukere. Løsningen har funksjonalitet for både samlasting, «full load», termotransport og stykkgods nasjonalt og internasjonalt.

Timpex TMS kan kombineres med vårt fortollingssystem Timpex CMS og lagerstyringssystem Timpex WMS.

Smart transportstyring

TMS grunnmodul

En obligatorisk og grunnleggende modul som er felles for våre produkter Timpex TMS og Timpex CMS. Grunndata inneholder alle grunnleggende funksjoner, registre og alle støtteregistre. Innhold og tilpasninger i grunn- modulen, gjør systemet firmaspesifikt og unikt. Oppsett og tilpasninger utføres av våre kundekonsulenter i tett samarbeid med dere, gjennom arbeidsmøter/workshoper.

Andre moduler

Løsningen inneholder en rekke moduler, blant annet for trafikk, flyfrakt, reklamasjon, e-faktura, inn- og utgående transportinstruks, tank-transport, regnskapsoverføring, bom/ferge, factoring og lagerhotell.

Nysgjerrig?