Delta på våre webinarer

Vi inviterer deg til å delta på våre webinarer. Bli med for å lære mer om løsningene våre og andre aktuelle tema.

Webinar om IoT/Smart Production og Quality Tracking

Er du nysgjerrig på hva som skal til for å komme i gang med IoT i produksjonen? Bli med oss på webinar 8. april! Da får du samtidig med deg lanseringen av DGS Quality Tracking – vår rykende ferske kvalitetsmodul i DigitalSeafood. 

Vi ser frem til å treffe dere igjen, og gleder oss til å være vertskap for årets første Maritech-webinar torsdag 8. april kl 09-10.

Denne gangen er temaet todelt; Vi starter med å sette fokus på smart produksjon og IoT. Vår Product & Technology Director Bjørnar Kvalsnes vil innlede med å snakke litt om begreper og trender, før vår IoT Director Andre Lillebakk vil fortelle om hvor enkelt det faktisk kan være å komme i gang med sensorikk. Det skal ofte ikke så mye til, fordi du vanligvis kan benytte utstyret du allerede har. 

Andre del av webinaret er dedikert til kvalitet. Vi lanserer nå DGS Quality Tracking, som er en skybasert løsning i vår DigitalSeafood-plattform. Vår Sales Manager Hilde Stranden vil vise hvordan du enkelt kan opprette kvalitetskontroll-skjemaene du trenger, og knytte dem til nøkler som kjøps- og salgsordrer, pallenummer og LOT-koder i DGS Purchase & Sales / Maritech Trading. Du kan kombinere maskinskapte data med menneskeskapte data, og raskt få tilgang til informasjon og dokumentasjon. Verktøyene passer like godt for alle typer sjømatbedrifter med produksjon/fangst, uavhengig av om du jobber i en stor eller liten organisasjon.  

Ja, dette vil jeg få med meg!

Webinaret er selvfølgelig gratis og åpent for alle, alt du du trenger å gjøre er å registrere deg. Hjertelig velkommen!

Når er dette? 8. april kl 09-10 (internasjonal versjon sendes 11 AM Eastern, og har egen påmeldingslink)

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du lurer på noe: sales@maritech.no

Hjertelig velkommen!

Tidligere webinarer

Webinar om valutasikring i Maritech Trading

19. mai

Selger du til utlandet? Med valutasikring i Maritech Trading kan du eliminere risiko og få full kontroll over marginene.

Be om et opptak eller avtal en demo

Webinar Maritech DGS Analytics og Sea Data Center

2. april

En fellesnevner for mange av bedriftene som lykkes i dag, er kompetanse, strategi og verktøy knyttet til analyse og bruk av data. Dette gjelder også aktørene i sjømatnæringen, gjennom hele verdikjeden. Maritech DGS Analytics er en plattform samler data fra alle relevante kilder, slik at du bruker mindre tid på å søke etter data og produsere rapporter, og kan ta avgjørelser basert på fakta fremfor antakelser. Noen av fordelene:

– Tilpassede dashboards

– Intelligente dashbord som gir hver enkelt bruker et skarpt fokus på dagens status

– Informasjonen kan inneholde data fra flere kilder

Bruk mindre tid på å søke etter data og produsere rapporter – og fokuser på å ta grep

Teamet vårt har en dyp forståelse av sjømat, og vi tilpasser raskt verktøyet til ditt selskap.

Be om et opptak eller avtal en demo

  • Webinaret holdes av Oddvar Husby, Director Analytics i Maritech og Anna Björk Theodorsdottir, Managing Director Sea Data Center

DGS Purchase & Sales Virtual launch North America

2. april

Her kan du se opptak av webinaret vårt i forbindelse med lanseringen av DGS Purchase & Sales i Nord-Amerika 2. april 2020

  • Webinaret holdes av Darryll Gillard, Sales Manager (Maritech Halifax) og Christine Møller-Christensen, Senior Consultant/Solutions Architect

Maritech + 24SevenOffice

31. mars

Maritech er nå integrert med det skybaserte økonomi- og regnskapssystemet 24SevenOffice, som er i rask vekst både i Norge og internasjonalt.

Filimport og -eksport mellom systemene er nå erstattet med en sømløs full- integrert kobling som automatiserer en rekke repeterende oppgaver:

–  Fakturaflyt med godkjenning av inngående faktura mot innkjøpsordre

–  Betaling via bankintegrasjon

–  Automatisk bankavstemming mot kundereskontro

–  Kundeoppfølging og registrering av kunde og leverandørdata i samme database, som blir tilgjengelig for hele selskapet

  • Webinaret holdes av Erik Outzen, VP Business Solutions i Maritech, og Kjell Rune Tynes, CEO i Digital Solution (offisiell partner, 24SevenOffice)

DGS EHF og DGS Document Service

24. mars

Se opptak fra webinaret 24. mars, der du vil vil få lære mer om løsningene, samt hvordan de bidrar til økt likviditet, bedre kontroll og tidsbesparelser for både deg og kundene dine.

  • Webinaret holdes av Christine Møller-Christensen, Senior Consultant/Solutions Architect

Les mer om våre løsninger